miercuri, 7 decembrie 2011

Mesaje de mos Nicolae


mesaje de mos nicolae, mesaje de craciun, mesaje de sarbatori, sarbatorile de iarna, felicitari si urari de  craciun, mos craciun, mos nicolae, mos craciun de inchiriat, inchiriere mos craciun, mos craciun cluj, mos craciun la cluj, mos craciun bun, inchiriere nos craciun


Un gand bun de Sfantul Nicolae!!! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca! sa ai parte sa ai parte de tot ce-ti doresti .. sa fii fericit cu cine-ti doresti ... sa fii sanatos ca cine-ti doresti... si sa fii iubit la fel ca cel pe care-l iubesc eu ..
*** Chiar daca Mos Nicolae nu stie ce ai visat ca ai primit cadou, chiar daca nu stie ce iti doresti sa primesti, chiar daca nu stie daca iti va placea, el tot iti va aduce ceva in dar, chiar daca este numai dragostea lui. *** Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!
*** In fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufleltele noastre incep sa simta ceva schimbat in atmosfera - se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" - cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.
*** Iti doresc ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.Lumina in suflete si multa sanatate
*** In ultimii ani, Mos Nicolae a venit la mine cu... dragoste si speranta... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face fericiti pe apropiatii mei.
*** Daca tu ai incapea intr-o ghetuta si copilasul nostru in alta ghetuta, tot ce as vrea sa primesc de Mos Nicolae, ar fi o pereche de ghetute...
*** Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!
sursa http://kathya03.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu